Länktips – xcstorm.com

xcstorm.jpg

Under lång tid har jag sneglat på worldofo.com, som är en fantastisk portal för alla nyheter inom orientering, men det är också bara orientering. Det jag velat ha är en liknande för längdskidor. Nu har vi en sådan, och den går under namnet XCStorm.com. Anders Hassis heter mannen bakom hemsidan och tanken är att samla nyheter från alla bloggar, tidningar och aktivas hemsidor under ett tak. Och då är det inte bara svenska sidor som gäller, utan allt! Helt fantastiskt tycker jag. Sen att det går att prenumerera på allt via RSS gör inte saken sämre!

Nu är XCStorm inte lika omfattande som worldofo men den är ändå på god väg framåt! En sak som jag skulle vilja se på XCStorm är att man även samlar längdvideos på samma plats, på samma sätt som hos worldofo.

xcstorm.com
worldofo.com

Etiketter: