Mixstafett Beitostölen

Imorgon är det dags för Beitostölen. Ett nytt påfund. Är det första gången eller körde man en sväng förra säsongen också. Minnet sviker. Jag är faktiskt rätt intresserad av den distansen. Sprintstafetten är ju i min bok det sämsta man hittat på men det här ger jag gärna en chans.

Frågan är väl vilken status den kommer ha. Var kallt som satan i Beito idag och många luftrör längtar nog heller till glögg än till en stafett kanske.

Har inte sett det svenska laget än. Är alla uttagningsbara blir det väl Majsan-Wille-Frida-Calle som kör. Ett bra lag får man ändå säga. Norge 1,2,3 och 4 kanske är favoriter men chansen har vi väl nu när Kläbo är borta. Finnarna saknat väl Ivo och är väl tveksamt om de hänger med på herrsidan. Tyskland blir inte ofarliga och det hade ju varit lite kul och se om Italien kan vara med.

Hur många lag får Norge ställa? 4 damer bland de 16 bästa gör ju att de får ihop två bra lag varje fall.

Finast var bilderna på naturen idag. Calle stabil på en högre nivå i år. Men det är klart, ibland glömmer man att det saknas ett gäng ryssar. Men kul att det går att vända negativa trender.