En kort tanke

Ja. Vad ska man säga. Det blev som sist ungefär. Trökigt och inte ens nära en medalj för de gulblå. Min första tanke var ju såklart att nu har de blivit bortvallade igen. Men när man tittar lite på resultatlistan så är det väl egentligen bara Frida som underpresterar. Ebba ligger där hon legat i år. Lite längre efter i tid men höjd och bana ihopräknat så känns det ändå inte helt ori,ligt. Kalla presterar hyfsat i linje med årets resultat. Skulle jag tippat Ribom innan loppet hade jag sagt plats 20 och så blev det ju.

Att vi har sämre skidor än Finland är ju helt tydligt. Kanske hade Ebba kunnat bråka om ett brons idag med bättre grejer. Det såg ut att släppa lite. Men med Frida är det något annat också. Är nog inte helt omöjligt att smällen hon gick på i Skiathlonen sitter kvar och höjden gör ju sitt.

Tråkigt är det ju. Johaug hade marginalerna på sin sida.

Stafetten är vi inga favoriter i, det kan vi ju vara trygga med. Men jag som hållt Kalla som vår fjärdeåkare länge nu ger mig. Ribom ska in på första sträckan så får vi se hur långt det räcker.