Torka

Fasiken vad trist det är utan längd på tv. Det har visserligen varit juniortävlingar men de har jag inte följt.

Sen var ju Stina på TV idag. Vilket band jag har till henne fortfarande. Jag ser gärna skidskyttet men skulle aldrig missa Stinas insats. Sitter och väntar till startnummer 11123632 för att se henne ta sitt första nollskytte och stå på pallen. Tror det händer förr eller senare. Idag var hon ju grym. Snabb (nåja) och bra fokus på vallen. Var jäkligt kul att se henne kliva upp på en pall i en annan sport idag. Nu tror jag hon får åka till OS. Precis som Sarah Pahlin bara skulle varit en hjärtinfarkt från att bli president om republikanerna vunnit presidentvalet 2008 är ju faktiskt Stina bara en bacill ifrån att köra om ett OS-guld i stafetten i OS. Tänk vilken saga det hade blivit. Fast ska man vara ärlig är väl kanske två andra före i kön till stafettlaget om vi har otur.

Men. Jag fungerade på en sak ikväll som jag inte hajar. Följer ju Mathias Fredriksson och Burmans sambo på Instagram. Fredriksson skriver ofta att han är ute o sladdar i Sapporospåret i Östersund. Idag såg jag att Emelie åkt i Calgaryspåret i Åsarna. Varför heter dom så. Är ju gamla OS-orter. Är det för att stjärnorna laddade där innan de gjorde OS-succé eller är det någon annan anledning. Finns det fler OS-spår runt om i Sverige.

Såg långloppscupen förra helgen. Var rätt kul ändå. Går ju inte upp mot ett bra lopp i VC men ändå. Ska tuna in nästa lopp också. Lär man sig namnen så blir det ju lite roligt ändå trots denna eviga stakning.

Blir en OS-tråd snart. Inte långt kvar. Burman skulle tävla idag i en träningstävling med landslaget, var det idag? Nån som hört nåt?