Viktor Thorn lägger av – 24 år gammal

Tråkiga nyheter den här påsken. Jesus dör i vanlig ordning och tyvärr ställer ryggar till besvär för Sverige, också det i vanlig ordning. Viktor Thorn lägger nämligen skidorna på hyllan. Slitet med ryggen har varit för jobbigt för Thorn som bara är 24 år.

Känns jäkligt trist då Thorn var riktigt bra och på väg upp innan han opererade ryggen. En härlig profil har han varit också. Med honom tillbaks i gammal form hade Sverige haft ett spännande lag till nästa säsong.

Thorn är ju en av många svenska löpare som slitit med ”samma” ryggproblem. Vi har ju tidigare diskuterat om det är nåt knas med den svenska förståelsen för kombinationen rygg-skidåkning. Hur det än är med det så tackar vi Thorn för de här åren i spåren och önskar honom lycka till!

Etiketter: