Nya medaljer!

Har precis sett klar damernas 10 fritt. Superbra lopp av svenskorna och kul med nya medaljer men något spännande lopp blev det ju aldrig när Frida började tappa mer och mer. Var längesen man såg en liknande kross från Johaug. Alla är formtopppade och hon krossar med minuten. Vet inte om jag sett en liknande kross nån gång. Herregud. Och i målfållan när alla andra ligger utslagna så ser hon ut som jag gör när jag kliver upp ur sängen, lite halvsliten men inte jättetrött. Sjukt.

Lite tråkigt med en likadan pall som sist. Frida har verkligen hittat formen. Blir kul att se när hon får starta med Johaugs rygg på tremilen. Men jäklar vad Kalla har lyckats få till det ändå. Bara 10 sekunder från medalj idag, otroligt bra!

Men 23 minuter tävling är ju helt värdelöst. På tok för lite. Förläng det här till 15 km ögonaböj.

Kul liknelse från Karlsson när hon kom imål. Fasiken vad trött hon måste ha varit.

Jag gissar att det bara är att vänta på att Johaug ska sluta så det kan bli lite spännande lopp. Ja det låter ju bittert och det är väl typ så det känns.

För Dahlqvist rök stafettplatsen idag. Sätter väl fingret på att det är tuffa tävlingar i det här vädret och på de här banorna. Står väl mellan Jonna och Ribom nu om stafettplatsen.