Grattis Norge och Sverige!! – Men får man vifta med flaggan sådär?

Kul att Sverige kunde hämta upp ett rätt risigt läge och ändå ta ett silver i dagens stafett. Det är väl den enda tjusningen som skidskyttet har på längdåkningen, att det aldrig är över förrän den där damen sjunger.

Jäklar vad Sverige på några år blivit bra i den där sporten ändå. Kan inte sluta att tänka på vad Pichler kan ha betytt. Eller är det en slump. Tänker på Calle och hans muskelfibrer. Han skulle nog behöva en sån som Pichler. En besatt tränare som andas, äter och skiter sin sport. Besatt och galen och ställer kopiösa krav på sina adapter. Nån som följer upp varje graf efter varje pass. Att Calle gjorde personbästa preseason men är övertränad i säsong är ju så deppigt. Måtte han ta hjälp och ge det en chans till. Såg att han var hos Gunde igen. Har dom etablerat nån inofficiellt samarbete måntro, var ju snack om det.

Men det här inlägget skulle ju inte handla om Calle. Utan om flaggan. Den svenska. Ska den viftas med när man kommer tvåa som i dagens skidskyttestafett. Vad säger skidpeppoliserna?

Jag är tveksam. En flagga på ett upplopp hör väl till när man vinner. Vad minns ni för flaggor. Kommert främst att tänka på Hellners bordsflagga som knappt fick plats i handen i OS-stafetten. När började man ens vifta med flaggor… har svårt att tänka mig Wassberg o co syssla med sånt.