Jakten – Etapp 3

Då var tredje etappen avklarad och imorgon måndag får alla vila innan det är dags för en individuell start i Toblach. Ska bli skönt att lämna höjden och åka ner på lågland. Det är väl enda hoppet för att kunna få se Ebba göra ett bra lopp den här touren. Rätt obegripligt att hon är så långt efter, hennes lägstanivå brukar ju vara skyhög.

Frida blev södergrenad idag kan man väl säga. Var rätt säker på att hon skulle åka ifrån jänkarna men så blev det ju inte. Och på nåt sätt känns det kul att Diggins och Brennan är i bra form. Var faktiskt orolig att Karlsson skulle leka hem touren lätt som en plätt men nu lever ju spänningen och det känns ju bra!

Sverige verkar dock ha vallaproblem. Herrarna var ju inte skitnöjda. Stolpe ut för Calle med stavbrott ena dan och dåliga skidor andra dagen. Ändå kul att han kämpar för varje centimer och inte ger upp. Ska bli kul och se honom på tisdag med lite flyt och nån bra rygg kanske det kan bli ganska bra.

För övrigt tycker jag man ska fundera på att skrota jaktstarterna. Hade hellre sett fler masstarter mixat med sprint och nån individuell start, som i cyklingen ungefär. Trist när man bara får se 3-4 åkare hela tiden.