Stina Nilsson byter sport!

Ikväll kom en mycket oväntad nyhet – Stina Nilsson byter till skidskytte! Trodde först att det var en stor tidningsanka men det verkar vara sant:

– Min grundtanke var att köra längdskidor ett OS till och sedan byta efter säsongen 2022. Men på grund av min skada har jag fått mycket tid att tänka och provskjuta och jag känner att jag verkligen inte vill vänta längre. Det är alldeles för roligt för det, säger Stina Nilsson i ett pressmeddelande.

Vad tror/tycker vi om det – varför gör hon det? Och hur kommer det att gå för henne? Jag tycker att det är jättetråkigt, hade sett fram emot Stina Nilssons comeback nästa säsong och tror att hon hade gjort det mycket bra. Hade varit chans på trippel pall varje gång i sprint genom Stina, Svahn och Jonna.

Samtidigt tråkigt slut för Stina i längd med skadorna.

Lycka till Stina men kommer att sakna dig som längdåkare!

Stina Nilsson byter sport till skidskytte (SVT-länk)

Stina Nilsson bekräftar – det blir skidskytte nästa år (SVT-länk)