Vad har hänt med våra herrsprinters?

Kvalet i Drammen idag var en gigantisk besvikelse för de svenska herrarna. Endast en av fem gick vidare till kvartsfinaler: Johan Edin. Resten hamnade utanför topp 30 och får idag alltså bara åka ett enda lopp över 1,4 km. Sen packa väskan och åka hem. Alltså det är ju katastrof!

Har svenskarna glömt bort hur man åker fort? Eller åkte svennarna diagonalt och de snabbaste stakade? Oavsett är det dags för landslagsledningen och ta tag i det här. Sedan vi avskaffade sprintlaget och blev av med Arild Monsen har de svenska herrarna sakta men säkert blivit allt sämre och sämre. Och sämst!

Samtidigt som de svenska damerna bara blir bättre och bättre! För dagens positiva nyhet var att alla svenskor gick vidare från kvalet! Yay!

15:20 börjar sändningarna i SVT.