15 mars 2014, av paulinho

Skidpepptipset, Falun- skiathlon

Så var det dags för sista skiathlonloppet för säsongen. Tipsstopp 10:30 lördag förmiddag.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

En kommentar till ”Skidpepptipset, Falun- skiathlon”

För sen tipstråd? :O

Inlagd: 2014-03-16, 08:37
Skriven av: Markus

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values