21 februari 2014, av paulinho

Skidpepptipset, OS- 30/50 km fristil

Nu är det dags för sista olympiska distanserna. 30 respektive 50 km fristil. Tipsstopp 10:30 imorgon lördag (gäller för både herrar och damer). Tänk på att dubbla poäng är på spel på samtliga OS-distanser.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 4 p för rätt åkare på rätt plats. 2 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

4 kommentarer till ”Skidpepptipset, OS- 30/50 km fristil”

1) Kalla
2) Johaug
3) Steira

Inlagd: 2014-02-21, 19:51
Skriven av: karlp

Tror tyvärr på norsk trippel på damsidan. Kalla får det svårt med sina sjukdagar. Tror hon får sikta in sig på top tio. Tror även Wiken kan placera sig top tio. Hade vart skönt om Haag kunde leverera på 2 milen som vanligt hon har ju haft sina bästa mästerskapslopp på tremilen på sina senaste mästerskap.

Inlagd: 2014-02-21, 21:58
Skriven av: Joel Burman

Bara jag som saknar poängen från onsdagens sprintstafetter i sammanställningen? Kommer kanske i efterhand?

Inlagd: 2014-02-22, 19:28
Skriven av: Gunnar A

Samma här men tror stafetterna både sprint och vanlig summeras nästa veckan ifall allt klaffar. Ser fram emot ny totalställning nu;)

Inlagd: 2014-02-23, 11:18
Skriven av: Daniel Becker

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values