Hellner! Cologna! Men stackars Legkov.

Dessa tre namn tar jag med mig efter dagens OS-skiathlon. Likt Kalla gjorde Sveriges Marcus Hellner gjorde rycket men fick inte guldet. Istället var Cologna den starkaste idag. Vilket är OK, grabben är väl värd det med tanke på det han varit med om. Sjuuuukt starkt gjort!!

Alltså jag är så hes efter allt skrikande!!

Det var spännande, riktigt spännande när klungan närmade sig sista backen. Hellner rycker. Cologna lyckas täppa till. Cologna går om och parkerar Hellner som knappt kommer över krönet. Jag tänker där och då att det bara blir en fjärdeplats. Men nere i källaren fanns några stavtag kvar vilket säkrade silvret framför Sundby och Vylegzhanin.

Och Legkov, jag lider så himla mycket med dig. En pajad stav bara någon kilometer innan mål är fan inte rättvist. Det hänger lite Jönsson-vibbar över den skojige gosse som nog är min favorit i det ryska laget. Kom igen Sasha!

Bortsett från det sjukt spännande loppet SÖG VIASAT så in i helvete efter målgång. Jag har hört från de som sitter med TV3 att man fick se studion och intervjuer. Vi som BETALT viaplay-abonnemang, vi fick stirra på Sotjis bildproducent när han freestylade runt på läktaren och roliga hattar när intervjuerna gick. Som man åtminstone fick ljudet till. Samt c:a noll studiotid. Iofs är det kanske skönt att slippa studion med tanke på den ickeexisterade vinterklänslan man får där (samt utanför mitt fönster här i Sthlm-regnet).

Men alltså SKÄRP ER Viasat!!! Sabba nu inte ett OS som börjat så bra!!!!!