07 februari 2014, av paulinho

Skidpepptipset, OS- Skiathlon 15/30 km

Nu är det äntligen dags för OS!. Tipsstopp för första distansen, skiathlon 15/30 km, är 11:00 imorgon lördag. Samma tipsstopp för herrloppet vilket gör att detta alltså måste tippas senast 11:00 imorgon. Tänk på att dubbla poäng är på spel på samtliga OS-distanser.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 4 p för rätt åkare på rätt plats. 2 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

4 kommentarer till ”Skidpepptipset, OS- Skiathlon 15/30 km”

Så himla tråkigt med Johan. Tycker han borde åka hem till familjen å vila han är ju uppenbarligen fort inte tillbaka på den nivån han vill vara för os. De kan bara resultera i förvärrad skada. Nån annan borde skickats. Tråkigt :(

Inlagd: 2014-02-07, 12:20
Skriven av: Andreas

kl 11 är väl tipsstopp.

Inlagd: 2014-02-07, 12:59
Skriven av: JonasE

Johan åker väl knappast för någon annans skulle än sin egen. Jag tror han kommer att göra ett bra lopp på 15km klassiskt men jag tror inte att han tar medalj.

Men till det som tråden handlar om, skiathlon och pallen där.

Damer på lördag:
1 Björgren 2 Kalla 3 Johaug.

Herrar på söndag:
1 Northug 2 Vylegshanin 3 Sundby.
Och övriga top 10 – 4 Cologna 5 Hellner 6 Legkov 7 Manificat 8 Chernusov 9 Harvey 10. Richardsson.

Inlagd: 2014-02-07, 13:53
Skriven av: rs

Tipsstoppet är nu ändrat.

Inlagd: 2014-02-07, 18:22
Skriven av: paulinho

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values