Skidpepptipset, OS- Skiathlon 15/30 km

Nu är det äntligen dags för OS!. Tipsstopp för första distansen, skiathlon 15/30 km, är 11:00 imorgon lördag. Samma tipsstopp för herrloppet vilket gör att detta alltså måste tippas senast 11:00 imorgon. Tänk på att dubbla poäng är på spel på samtliga OS-distanser.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 4 p för rätt åkare på rätt plats. 2 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills