27 december 2013, av paulinho

Skidpepptipset, Tour de ski- prologen 3/4.5 km fristil

Här tippar vi lördagens prolog i fristil. Tipsstopp är 14:00 imorgon lördag.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

2 kommentarer till ”Skidpepptipset, Tour de ski- prologen 3/4.5 km fristil”

Hej! Jag strulade något så väldigt med e-postadress igår när jag tippade. Det var sent och jag var trött :) Jag har lagt in tips på rätt adress nu och dubletterna från igår (med precis samma namn och tips men fel adress) kan raderas. Förlåt för strul.

Inlagd: 2013-12-28, 11:10
Skriven av: Anna F

Den kandensiska turnébussen verka ge resultat!!!!

Inlagd: 2013-12-28, 16:27
Skriven av: Lisa

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values