Uttagna till Davos

davos

Cirkusen drar vidare ner i Europa i fristilens tecken. Tävlingsorten till helgen blir Davos där man på lördag kör 30/15 km fritt och på söndag sprint i fri stil. Här har ni de svenska och så småningom även de utländska lagen!

Som ni ser är Maria Rydqvist och Anders Södergren tillbaka i laget vilket ska bli intressant att se. Sen är även Brynte tillbaka i laget. Oklart varför eftersom han bara blev fyra i sverigecupen i helgen. Ritkigt spännande är Emil Jönssons start. Hur ligger han till?

Sverige

Damer Herrar
Sofia Bleckur
Hanna Erikson
Mia Eriksson
Hanna Falk
Ida Ingemarsdotter
Charlotte Kalla
Sara Lindborg
Stina Nilsson
Maria Rydqvist
Jennie Öberg
Robin Bryntesson
Calle Halfvarsson
Marcus Hellner
Emil Jönsson
Anton Lindblad
Lars Nelson
Johan Olsson
Simon Persson
Teodor Peterson
Daniel Richardsson
Anders Södergren
Etiketter: