En svensk pallplats!

Foto: Antti Palsola

Foto: Antti Palsola

Jag är mitt i en flytt denna helg och följer tävlingarna mycket sporadiskt. T ex konsumerade jag dagens lopp några timmar för sent. Har helt glömt bort hur jobbigt det är att man inte kan gå in på sociala medier eller någonting under tiden då tävlingarnas sänds tills att man själv sitter framför sändningen.

Hur som helst, nu har jag sett sprinten och det var härligt att äntligen följa världscupcirkusen efter många tomma månader!

Är det bara jag, eller är det inte så att man förväntar sig många fler pallplatser när det är sprint? Blir det inte minst flera pallplatser så är det en dålig dag. Väldigt konstigt med tanke på hur lycklig jag blir om någon distansåkare skulle ta en pall.

Men men, starkt jobbat av svenskarna idag. Alla såg ut att vara på hugget och jag tror det här kan bli en trevlig säsong. Kommande tävlingar i Kuusamo lär bli ordentligt spännande, tyvärr vette katten om jag kommer att ha möjlighet att titta på dessa förrän söndag kväll pga flytten.

Därför kan ni inte räkna med några fylliga blogginlägg från undertecknad denna helg. Men har vi tur kanske vår nya bloggerska knåpar ihop något!

Trevlig helg!

Etiketter: