Vi har en ny bloggare!

Stina

Snart drar en ny säsong igång med stormsteg och vad passar inte bättre än en ny bloggare på Skidpepp?

Sedan starten har alla bloggare och gäst-dito varit män vilket känts lite synd med tanke på att fanbasen inte är så skev. Men nu kan ni sluta oroa er över det och välkomna Stina Arvidsson till Skidpepp! För att lära känna Stina lite bättre har vi utformat presentationen med några klassiska frågor.

Namn?
Stina Arvidsson

Gör?
Jag är student på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag pluggar journalistik och medieproduktion. Fritiden spenderar jag helst tillsammans med min familj och mina vänner. Mitt största intresse är sport av alla dess slag och jag följer det mesta i sportväg. Jag brukar kalla mig själv en sportnörd och det med stolthet i rösten.

Idrottar du själv?
Jag måste erkänna att jag mycket hellre tittar på idrott än att själv utöva den. Jag tenderar att vara lite utav en soffpotatis. Detta till trots så försöker jag ge mig ut i joggingspåret varannan dag, även om det bara blir en halvtimmes lång tur. I min ungdom, vilket man nog inte kan säga när man är 24, spelade jag dock fotboll och en kort tid även tennis.

Varför vill du skriva för Skidpepp?
Jag vill skriva för Skidpepp eftersom längdskidåkning är den sport jag är allra mest intresserad av. Jag blir ständigt fascinerad av vad längdskidåkarna lyckas prestera i skidspåret. Har man möjligheten att få skriva om något man verkligen brinner för tycker jag att man ska ta den.

Vad hoppas du kunna tillföra denna blogg?
Jag hoppas såklart att jag ska ha lite nya infallsvinklar som jag kan addera till en redan väldigt bra och intressant blogg.

Vilket är ditt starkaste skidminne och varför?
Finns egentligen för många att välja mellan, men måste nog ändå säga stafettguldet i Vancouver-OS. Under min levnadstid hade Sverige inte tagit något mästerskapsguld i stafett så det blev en helt ny upplevelse för mig. Det var fyra killar som alla gjorde en fantastisk insats, det var verkligen en laginsats. Sen är det svårt att glömma Anders Södergrens glädjeskutt i målområdet.

Vem tror du kommer skrälla i vinter?
Stina Nilsson och jag delar tyvärr bara förnamn, hennes talang i skidspåret är jag inte i närheten av. Hon presenterade sig själv på allvar förra säsongen och jag tror att hon kommer ta ännu ett kliv framåt i vinter och bjuda på många fina placeringar.

Härligt! Välkommen Stina och hoppas du skall trivas här på Skidpepp!