05 april 2013, av Oskar

Varning för sprintgutta nästa säsong!

Norges sprintherrar har ju inte direkt hårdlevererat denna vinter väl (har dock missat mars månad helt pga fjäll), men räkna med ändring på det nu när Tor Arne Hetland säger upp sig i Schweiz och blir sprintguttas nya tränare!

Läs mer på Langrenn.com.

PS. Hej hej nu är jag tillbaka från fjällen!

6 kommentarer till ”Varning för sprintgutta nästa säsong!”

6 olika norrmänn på pallen, ytterligare tre i final och ytterligare 4 i semi. Så jävla dåliga har de inte varit i år.

Inlagd: 2013-04-05, 17:35
Skriven av: JonasE

Välkommen hem också!

Inlagd: 2013-04-05, 17:36
Skriven av: JonasE

Välkommen hem Oskar!

Inlagd: 2013-04-06, 14:00
Skriven av: Jörgen

Oscar välkommer till civilsationen, fin blogg från fjällen/stugan. Vad tror du om nya landslagsledningen i Sverige?

Inlagd: 2013-04-09, 11:00
Skriven av: Daniel Becker

Skall Norge både ha Monsen och Hetland?

Sedan så tycker jag Odd-Björn har fel i att Hetland inte haft succe med Schweiz. För deras sprintlag har ju gått fram som det fjärde bästa, vilket är jättebra för en liten längdnation som Schweiz. Oddbjörn är dock inte känd för att vara smart så är ju bra att han och andra pajasexperter som Fredriksson håller till på pajaskanaler.

Inlagd: 2013-04-11, 16:39
Skriven av: Jan

En trener jeg gjerne skulle ha sett i Norge, (eller Sverige) er Jurij Kaminskij. Trener for de russiske sprinterne. Etter hva jeg har hørt, jobber han tett og personlig med hver utøver, og er dyktig til å inspirere til topp innsats. Forlanger mye, men gir mye tilbake. Kaminskjij har selv savnet kontakt med Norske og Svenske trenere. Jeg tror at det kan bli bedre med Aune i en litt annen rolle.

Inlagd: 2013-04-24, 15:00
Skriven av: Rastjapa

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values