19 mars 2013, av paulinho

Skidpepptipset- Falun, Totalen

Expressenvinkel

Världscupen avslutas som vanligt med en minitour i Falun med en sprint i klassisk stil på onsdag, en prolog i fristil på fredag, 10/15 km klassisk masstart på lördag, fölt av 10/15 km jaktstart i fristil på söndag. Tipsstopp är klockan 13.45 imorgon onsdag.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

3 kommentarer till ”Skidpepptipset- Falun, Totalen”

Alltså samma poäng skala som under del etapperna som gäller i totala Falun Mini-Tour dvs..2 p för rätt åkare på rätt plats 1 p för rätt åkare på fel plats…förra året blev de väl någon diskussion om detta.. Jag kommer utgå mitt tips från den skalan som står ovan om inget annat sägs innan tipsstopp 13.45..
efter de borde de åxå vara för sent ända poäng skalan som nämns ovan..

Inlagd: 2013-03-20, 11:19
Skriven av: jossa

Sant, vi kör efter det som står i tråden.

Inlagd: 2013-03-20, 20:58
Skriven av: paulinho

Tack för denna säsong. Magiskt fixat och tokspännande att delta och kriga till sig poäng vecka efter vecka. TACK.

Inlagd: 2013-03-25, 16:36
Skriven av: Daniel Becker

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values