Radioskugga hela mars!

Sitter just nu på tåget på väg till Abisko där jag om ett par dagar blir utkörd till STFs stuga Vistas som ligger strax norr om Nikkaluokta och Kebnekaise.

Där finns varken TV eller internet vilket betyder att mitt bloggande tar en paus en månad.

Jag har hört med mina vapendragare om det är någon av de som kan ta över stafettpinnen men ännu vet jag inte hur det blir.

Saknar ni mig för mycket finns det ändå en möjlighet att följa mig, och det är genom en slags analog blogg jag har under månaden jag är borta. Tanken är att jag varje dag skickar ner vykort till civilisationen som en vän sedan scannas in. Hur som helst, här har ni den!

Nu ska jag titta på reprisen av Sportspegeln i mobilen innan det är dags att krypa till kojs i liggvagnen.

Glad påsk allihop om vi inte hörs innan!