Vad har Uppdrag granskning i kikaren?

Signaturen JonasE har tittat på senaste avsnittet av Uppdrag granskning. Eller åtminstone de sista minuterna då Janne J berättar att lagom till skid-vm kommer nästa avsnitt och det ska handla om ett avslöjande som kommer skaka om hela idrottsvärlden. ”Jag lovar” avslutar han med.

Vad kan nu detta vara? Doping? Nya dopingpreparat? Det har ju varit lite doping-tema idag och igår hos SVT med Saltins snack om att det inte går att avslöja dopade längre samt Krönikörens dopingkrönika. Hur många sådana krönikor har han gjort genom tiderna? Känns som om löddrig Mügel i slow motion börjar bli lika vanligt som lolcats.

Eller kanske ska UG avslöja att FIS faktiskt ska slå ihop längdskidor med Ski Cross?

Kanske råkar det bara gå under VM-veckan och handlar egentligen om någon annan sport. Vem vet. Någon som vet? Känner jag någon på SVT? Hmm.