Skidpepptipset – 15/35 km jaktstart fristil

Expressenvinkel

Här gäller det att tippa 15/35 km jaktstart i fristil nu på torsdag, tipsstopp är klockan 12.15 samma dag. Det är målgången (och inte åktiden) som räknas. Ska vi få se en ny kanonetapp av Marcus Hellner? Vi håller tummarna…

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills