31 december 2012, av paulinho

Skidpepptipset Tour de Ski- sprint fristil

På Tisdag rullar touren vidare med den en fristilssprint. Det gäller nog att vara beredd på lite andra mer etablerade åkare i toppen, eftersom inte många renodlade sprinters ställer upp i touren, svårtippat!

Tipsstopp är på Tisdag kl 14.00 då damernas prolog börjar.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

4 kommentarer till ”Skidpepptipset Tour de Ski- sprint fristil”

13.15 börjar damkvalet.

Inlagd: 2013-01-01, 11:30
Skriven av: JonasE

Jag tänkte tippa torsdagens etapp lite i förväg och eftersom det tipset inte kommit upp här på skidpepp än undrar jag om någon vet om det är målgången som ska tippas? Eller är det snabbaste åktider?

Inlagd: 2013-01-01, 23:30
Skriven av: Sanna

Sanna: Tror tyvärr det är målgången. Det brukar vara så med jaktstarter mitt i tourer. Åktid är ju oftast en bättre tipsgren.

Inlagd: 2013-01-01, 23:48
Skriven av: Joel Burman

Maalgang.

Inlagd: 2013-01-02, 09:27
Skriven av: JanK

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values