Skidpepptipset Tour de Ski- totalen

Nu är det dags att börja tippa säsongens höjdpunkt, tillsammans med VM – Tour de Ski! Här gäller det att tippa totalen dvs i vilken ordning de kommer i mål efter slalombacken på den avslutande etappen i Val di Flemme den 6 januari.

Tipsstopp är nu på lördag kl 13.15 då prologerna börjar i Oberhof.

Tippa de tre på totalpallen, damer respektive herrar. Dubbla poäng gäller dvs 4 p för rätt åkare på rätt plats. 2 p för rätt åkare på fel plats.

Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills