Gör en god gärning – köp Northugs skidkläder!

En kompis tipsade mig om att man kan bjuda på Northugs gamla snoriga skiddräkt från världscupsavslutningen i Falun 2011. Tittar man på bilderna känns dräkten något äldre med tanke på att man kört med gångjärns-dräkten ett antal säsonger nu väl?? Jag tror banne mig att dräkten är ännu äldre. Eller ni skid-mode-fantaster där ute, när hade man denna dräkt senast?

Lite konstigt att man använt en tjej som modell till bilderna? Är det one size fits all på de där overallerna? Trodde för övrigt att man körde tvådelat, men det kanske man inte gör?

Hur som helst, pengarna går oavkortat till Musikhjälpen, eller ja det är Musikhjälpen som samlar in pengarna för att sedan ge stålarna till fattiga barn runt om på jordklotet. Eller som dom själva säger:

”Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete med Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Under temat ”att barnen i slummen har rätt till rent vatten – din musik räddar liv” startar Musikhjälpen i år en insamling via Radiohjälpens insamlingskonto 90 1950-6.”

In och bjud!