Ännu en seg dag i Kuusamo


Foto: NordicFocus från Facebook

Norrbaggarna fortsätter att imponera (tillsammans med ryssarna) men för svenskarna är det som om de aldrig varit med om kallt väder förut. Visst är det speciellt klimat där uppe, men det är ju inga extrema förhållanden. Eller jo, visst är det kanske det, men om många andra nationer verkar ha förberett sig väl borde vi väl också kunna göra det?

Sorgligt resultat av Södergren som blev ikappåkt av Jönsson idag. En jobbig syn för ögat.. Tyvärr verkar det vara slut på krut i Lökens kropp och jag lider så himla mycket med honom! Eller så kanske man ska tänka så här: bra kört av Jönsson!!

Nä nu drar jag på kalas och håller tummarna för att svenskarna rycker upp sig i morgon. Vore t ex kul om Jönsson lyckas hänga med tåget och kanske spurta ner någon på upploppet.

Ställningar inför jaktstarten imorgon

Herrar

Damer

 

Etiketter: