Skidpepptipset jaktstart 10/15 km klassiskt

Här tippar vi söndagens jaktstart. 10 km för damerna och 15 km för herrarna. Tänk på att vi inte tippar först i mål utan de individuella tiderna. Tipsstopp är preliminärt klockan 10.45 på söndag då damernas lopp startar startar. (svensk/norsk tid ).

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats.

Obs! Ni måste tippa de fem första både damer och herrar nedan (pga worldofXC:s system), dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i Skidpepps tips. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

Etiketter: