19 november 2012, av Oskar

Hård, Blomman och Fahlberg under Tour de Ski

Har skummat igenom dagens chatt med Jacob Hård och den gladaste nyheten är väl att han avslöjade att det blir han tillsammans med Blomman som kommenterar Tour de Ski i vinter, samt att Lotta Fahlberg håller till i mixed zone. Med andra ord: PERFEKT.

Sen så ska Krönikören tydligen göra lite fler krönikor i vinter än tidigare, det låter bra det med!

11 kommentarer till ”Hård, Blomman och Fahlberg under Tour de Ski”

”Med andra ord: PERFEKT”

Enig! Flotte nyheter!

Inlagd: 2012-11-19, 22:38
Skriven av: Neithiri

Är de norska kommentatorerna dåliga?
Visserligen tävlade Jann Post under klubbnmanet skjemt i NM. Men är han verkligen ett skämt?

Inlagd: 2012-11-19, 22:40
Skriven av: Jan

De norske er sånn passe, men jeg elsker Blomman og Hård, det finnes ikke bedre langrenskommentatorpar etter mitt syn. Blomman har en tendens til å mase litt mye angående glid osv, men allikevel er det de som er mine soleklare favoritter. Innlevelsen er så ekte.

Inlagd: 2012-11-19, 22:48
Skriven av: Neithiri

Standardkommentar fra herrene Blomman og Hård – Og nu går Northug, og Hellmer er med..;)

Inlagd: 2012-11-19, 23:11
Skriven av: tolsrav

Hoppas på samma gäng på VM! Och att Yvette är helt bortplockad från mixed zone från samtliga tävlingar! Fahlberg och i andra hand Bränholm (han har gjort det bra de få gånger han varit där). Hade hoppats på att Yvette helt enkelt försvunnit ftån vinterstudioredaktionen i och med att hon blev programledare för Mitt i Naturen. Men tyvärr verkar det inte så. Intressant att åkare ger betydligt mer utförliga svar när Fahlberg intervjuar.

Inlagd: 2012-11-20, 08:38
Skriven av: Aliide

Må si at jeg foretrekker Blomman og Hård lenge før helt håpløse T.Bjørn og J.Post – til tross for at Blomman stadig gneller om ”bedre” glid, TOTALT upåvirket av alle faktorene som medvirker for å skape god fart i letterrenget/utfor. Denne irriterende kunnskapsløsheten deler han i høy grad med Bjørn og Post.

Aah som jeg savner Carlsen og Rikes nøkterne saklighet.

Inlagd: 2012-11-20, 08:39
Skriven av: fabulator

Jan, Algaard och Post på NRK är till och med bättre än Hård och Blomman enl mig i varje fall.

Inlagd: 2012-11-20, 08:43
Skriven av: Aliide

NRK är bra, men de har tyvärr en helt makalös fokus på norska åkare enkom, i synnerhet under intervallstartslopp och inför-reportage.

Inlagd: 2012-11-20, 09:19
Skriven av: Anders

Anders, anser nog inte att NRK fokuserar mer på ”sina egna” åkare än något annat lands kommentatorer. Vilka åkare fokuserar svt på? De har haft rätt mycket inslag om andra länders åkare, nästan nog mer än svt, och mer fokus på själva skidåkningen. Blev rätt fånigt med inslaget i en ostbutik. Mer relevant med ett inslag med Hellners backträning inför the final climb och prisande av Kallas och Colognas fristilsteknik.

Inlagd: 2012-11-20, 11:01
Skriven av: Aliide

Blomquist gnäller inte bara om glid, han gnäller minst lika mycket om fäste.
-Ajaj, nu släppte det för Johan lite.

Dessutom är anledningen till att Nortug har bra glid ofta att han kör med lite fäst (för att han inte behöver så mycket, i klassiskt då alltså)

Inlagd: 2012-11-20, 13:44
Skriven av: Jan

Kan meddela att det blir detta gäng under VM:
”Jag (Hård) och Anders kommenterar utom sista helgen när vi drar till Vasaloppet – då kommenterar Jonas Karlsson och Per Elofsson. Yvette Hermundstad står i mixed-zonen Andre Pops är programledare och Per Elofsson studioexpert (fram till sista helg). Dessutom ett reportageteam som inte är spikat. Och Jonas Karlsson som krönikör”.

Lite trist att det inte blir Lotta Fahlberg i mixed zone då jag upplever att åkarna snackar mer samt ger intressantare svar med henne än med Yvette.

Inlagd: 2012-11-21, 19:53
Skriven av: Aliide

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values