Expressen vs Aftonbladet

Idag mellan läkarbesök och yogabesök (ja, jag har börjat med yoga, so what!) satt jag och fikade på mitt favoritfik Giffis på Hornsgatan i Stockholm. På ett bord hade någon lämnat dagens sportbilagor från de två största kvällstidningsdrakarna. Dags för en recension av helgens rapportering, tänkte jag, och tog upp Aftonblaskan.

Jag bläddrade och bläddrade. Och bläddrade. Tills jag kom till sista sidan. Ingenting. En gång till. Blädder, blädder, blädder. Antingen var jag blind eller så har Aftonbladet inte ens orkat skriva en mening om premiären i Bruksvallarna. Kanske inte helt oväntat, men ganska tråkigt ändå.

Nästa blaska: Expressen. Wow! Ett helt uppslag, något man endast kunde drömma om för ett par år sedan! Då kunde man vara glad om det skrivits en ynka sida under ett mästerskap, alltså den dagen det gått bra för Sverige. Nu bestod iofs större delen av uppslaget av ett foto på stackars Hanna Falk, men ändå! Expressens Ludvig Holmberg har varit på plats i Bruks rapporteringen var bra. Great!

Så vad ska man säga, Expressen vann på walkover.

Etiketter: