Olsson!

Åh det är så härligt att säsongen äntligen är igång!! Och otroligt roligt att tävlingarna åter sänds i svensk TV. Visst hade det varit snäppet bättre med SVT men jag måste ändå säga att det har varit helt ok sändningar än så länge! Kanske lite klantigt av intervjuaren nere i mixade zonen att kalla Hellner för Magnus. Men det är väl sånt som händer. Känns nästan bara bra att man mjukstartar med ett halvbra TV4 och nationell tävling som uppvärmning inför nästa helg då det smäller på riktigt!

Angående herrloppet: roligt att se Johan Olsson i sådant bra slag! Dock ska man nog inte dra för stora växlar av det eftersom han varit lite sjuk och sedan tränat på egen hand, vilket förmodligen bestått av lite lugnare pass än resten av landslaget som verkar ha legat i riktig hårdträning den senaste tiden.

Därför kanske man istället borde lyfta fram Daniel Rickardssons prestation idag (och igår!). Kan bli kul vinter! Bra av Lars Nelson också, alltid lika gullig i intervjuerna efteråt.

Men Anders Södergren, min gamla storfavorit, varför inte bättre? Jag hoppas med hela min själ att du bara är lite nedtränad och inte så medioker som du var förra säsongen. Kom igen Löken!

Som orienterare själv måste jag ju även kommentera den gamla orienteraren Martin Johanssons prestation. Sexa idag, före många av landslagsåkarna! Som jag förstår det bor grabben i norge numera vilket verkar vara ett bra drag?

Och så Marcus Hellner. Han hade ”dålig kropp och ingenting fungerade” enligt Arild Monsen till TV4 efteråt. Så är det ibland tror jag. Får han bara lätta upp träningen till nästa helg blir det nog bra. Och då är det ju hemmaplan också! Hurra!

Nu kör vi damloppet tycker jag.

Etiketter: