SVT har träffat Peterson och Södergren

Edit: Hmm, försöker bädda in SVT:s nya videoklipp men av någon anledning drar filmerna igång direkt när man laddar sidan, lite drygt, så jag har tagit bort dom och istället länkar jag till klippen nedan.

Under landslagslägret i Bruksvallarna nyligen var SVT där med kameran. I en intervju med Teodor Peterson undrar man om han lagt om träningen eller inte och då framkommer det att han inför kommande säsong försöker att förbättra uthållighet och syreupptagningen:

Ja, det är väl lite mer åt femmilshållet, för att få till uthålligheten. Snabbheten och det här korta tycker jag att jag har ganska bra koll på, men just att orka flera lopp på varandra skulle kunna förbättras.”

Intressant. Tänk om det är denna sprinter (och inte Jönsson som alla tjatat om) som kliver in i ett stafettlag i framtiden?

Vad gäller Södergren känner han sig piggare och fräschare än på flera år! Hoppas hoppas!