Skidpepptipset – Jaktstarten

Nu är det dags att tippa säsongens sista världscuplopp. Söndagen den 18 mars är det dags att avsluta WC-finalens minitour. OBS – det är handikappstart/jaktstart men vi tippar inte målgången här utan de med de bästa ÅKTIDERNA! Tipsstopp är preliminärt klockan 13.15 samma dag (svensk/norsk tid).

Tippa de tre med de bästa åktiderna, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem snabbaste både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills