Jocke Abrahamsson avgår!!

Joakim Abrahamsson under VM 2011
Joakim Abrahamsson under VM 2011

Mycket händer när säsongen är på väg mot sitt slut. Senaste nytt är att Jocke Abrahamsson avgår som förbundskapten! Mycket tråkiga nyheter!! I ett pressmeddelande från Skidförbundet säger han:

”Jag är inne på mitt tionde år i Svenska Skidförbundets tjänst och känner att jag vill prova på något annat. Det har varit en fantastisk tid med längdlandslaget och jag känner att jag uppnått många mål i mitt ledarskap.”

Istället för förbundskapteneri ska han hem till Kalix:

”Jag fick ett erbjudande från Kalix kommun för två veckor sedan som jag funderat på och som till slut inte gick att motstå, trots att mitt hjärta fortfarande slår varmt för Svenska Skidförbundet, längdlandslagets åkare och ledare.”

Förbundsdirektör Niclas Karlsson:

”Jocke har betytt mycket för längdlandslaget och Svenska Skidförbundet. Han har gjort ett jättebra jobb. Engagemanget har funnits där hela tiden och tillsammans med landslagsorganisationen har han nått fina resultat. Vi tackar Jocke för allt han gjort och önskar honom till med sitt nya jobb hemma i Kalix.

Etiketter: