Treenigheten

Man kanske inte kan överföra kristna termer i längdskidåkningen, heller inte att försöka överföra ”Fadern, sonen och den helige anden” till de tre i toppen på damsidan, men jag gillade rubriken. Förlåt. Så platt. Äsch jag orkar inte ändra.

Men hur som helst vann de tre igen. Eller, faktum är att det var en som vann, och det rejält. Igår misslyckades Kowalczyk helt i sitt första lopp på hemmaplan, men idag fick hon äntligen ge något tillbaka till alla tusentals(?) fans som tagit sig till stadion. Vilken utklassning!

Utöver polskan var det mest norskt. 2, 3, 4, 5, 10, 13, 18, 33. HELT SJUKT! Hatten av!

För svensk del var det inte riktigt lika roligt som tidigare i dag då Johan Olsson flög fram i spåren. Men ganska kul ändå var det att Anna Haag sakta men säkert börjar närma sig riktigt fin form. Nia idag är ju bra! Näst bästa tjej blev lite oväntat Sofia Bleckur på en stark 16:e-plats. För Charlotte Kalla blev det en kass dag, vilket var lite väntat med tanke på det vanskliga föret. 20:e idag. Maria Rydqvist 21:a, Sara Lindborg 29:a och Ida Ingemarsdotter kände väl av gårdagen och fick till ett bottennapp idag: 42:a.

Resultat