15 februari 2012, av Jörgen

Skidpepptipset – sprinten i Polen

Här tippar vi sprinten i fri stil i den nya WC-orten Szklarska Poreba, Polen, fredagen den 17 februari. Tipsstopp är klockan 12.30 samma dag (svensk/norsk tid).

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

3 kommentarer till ”Skidpepptipset – sprinten i Polen”

Elin Mohlin på damsidan och Simon Persson och Robin Norum på herrsidan saknas i listan ovan.

Inlagd: 2012-02-15, 19:45
Skriven av: swestam

Swestam – de lär dyka upp när startlistorna väl släppts. Hur urvalet går till innan dess vet jag inte (fråga Jan K).

Inlagd: 2012-02-15, 20:49
Skriven av: Jörgen

@Swestam: Bare løpere med et visst antall FIS-poeng på forrige liste offentliggjort av FIS ligger inne som løpere som kan velges (ellers hadde listen blitt veldig lang). Jeg har lagt inn de tre du nevnte nå. Send gjerne en e-post til info@worldofxc.com om det er flere som mangler senere (jeg leser ikke alle kommentarene på Skidpepp med en gang).

Inlagd: 2012-02-15, 23:18
Skriven av: JanK

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values