Skidpepptipset – 10/15 km klassiskt

Här gäller det att tippa 10/15 km klassisk stil med intervallstart i Otepää söndagen den 22 januari. Tipsstopp är klockan 11.00 samma dag (svensk/norsk tid).

Statistik från WorldofXC: De fem senaste distansloppen i klassisk stil

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Glöm inte att tippa lördagens sprint i Otepää, det görs i denna tråd här på Skidpepp!

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills