I Oslo fel helg

_MG_5739.jpg
Hit ska jag inte

När detta skrivs sitter jag och min namne Oscar på tåget mellan Stockholm och Oslo. Vad vi ska göra där denna helg?

Ingen aning.

Det enda jag vet är att jag inte vet om jag kommer ha tillgång till internet/TV i langrennslandet nummer ett. Om det blir total radioskugga tänker jag hålla mig undan skidpepp och relaterat för att inte förlora spänningen när jag kommer hem och kan njuta i lugn och ro på SVT Play.

Men ni behöver inte vara oroliga – vi har ju hela tre andra skribenter numera som förmodligen kommer täppa till de eventuella luckor som jag åstadkommer genom min frånvaro. Förmodligen blir det ännu bättre än om jag stannat hemma!

Till helgen är det alltså Estland och Otepää som gäller. En nation på tillbakagång efter ett antal problem med dopade veteraner. Det brukar vara livligt med folk på tävlingarna där nere, frågan är om de fortfarande är kvar nu?

Enligt YR kommer det bli fina förhållanden med ett antal minusgrader under helgen. Åh vad jag älskar minusgrader!

Allas vår Northug stannar hemma, först pga extraträning inför Vasaloppet, men senaste budet är att han blivit sjuk.

På svensksidan är det modebloggarna Jönsson och Haag som inte har tid att åka ner, de måste på sponsorträffar samt blogga och twittra… Närå, men dom är båda lite krassliga verkar det som.

Ska bli kul att se om gamla trotjänaren Södergren har börjat röra på sig. Håller tummarna! Sen så tror jag Johan Olsson kommer åka ruskigt bra!

Och heja vårt framgångsrika sprintgäng!

Till sist: Hur fan kan man köra ett tåg mellan Sthlm och Oslo mellan tiderna 15-21 utan att ha en riktig restaurangvagn?! Det är så pinsamt!! Om man inte har med egen mat får man äta sig mätt på muffins och kexchoklad. Tur att Oscar fixade matsäck!

Etiketter: