06 januari 2012, av Jörgen

Skidpepptipset: Etapp 9 Final Climb

Här gäller det att tippa Final Climb (uppför den berömda slalombacken) med 9 km jaktstart i fristil den 8 januari. Tipsstopp är klockan 12.30 samma dag. OBSERVERA att det är de med de bästa åktiderna som ska tippas, inte målgången!

Tippa de tre snabbaste denna dag, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem snabbaste både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre snabbaste som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Glöm inte att tippa den föregående etappen som går i 10/20 km masstart klassisk stil lördagen den 7 januari!


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

2 kommentarer till ”Skidpepptipset: Etapp 9 Final Climb”

Har laget litt statistikk for Alpe Cermis her:

http://whowins.worldofxc.com/alpecermis/finalclimb_m2012.html

Preview-artikkel kommer – men statistikken kan være fin å ha allerede i forbindelse med morgendagens 20 km…

Inlagd: 2012-01-06, 22:58
Skriven av: JanK

[…] . Mastodonten Tour de Ski är över för denna gång, härligt att se Hellner avsluta på ett så starkt sätt idag! En tippare hade med fem av sex på pallen i sitt tips idag, det var åktiden som gällde här och inte målgången: […]

Inlagd: 2012-01-08, 17:14
Skriven av: » Skidpepptipset – efter Tour de Ski « Skidpepp

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values