Skidpepptipset: Etapp 6 Sprint Fristil

Jan K på WorldofXC har tagit fram en grymt snygg sida med info och sammanställning individuellt för åkarna i Tour de Ski som uppdateras kontinuerligt – länk (nås även genom länken ”Ställningen individuellt just nu” i högerspalten här på Skidpepp)

Här gäller det att tippa sprinten i fristil den 4 januari. Tipsstopp är kl 10.30 samma dag.

Startlistor damer

Startlistor herrar


Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills