Skidpepptipset efter 10/15 km i Sjusjøen

Skidpeppstipset

Det var en svår omgång i Sjusjøen idag! Ingen hade med treorna Skofterud eller Clara i sina tips. Däremot var det ganska många som hade med Bjørgen, Kalla och Northug. En tippare stack dock ut: Jan (inte han från worldofxc). Han plockade hem 8 poäng av 12 möjliga med följande tips:

1. Bjørgen
2. Kalla
3. Johaug

1. Olsson
2. Northug
3. Hellner

Han satte med andra ord fyra av sex pallplaceringar!! Åtta andra spelare tog sex poäng: LMG, Gabriel, Ankan, Sanna, Swestam, Alexander, Stefan och Stig. Jättebra gjort ni med! Totalställningen efter två omgångar, topp 10:

1. Jan – 12 p
2-5. Ankan, Gabriel, LMG, Martin F – 10 p
6-10. Alexander, Jörgen, PeJa, Toriv, Uttern – 9 p

Hela totalställningen


Nu vidtar stafetterna imorgon! Säg till om något verkar fel, som vanligt!