Den inofficiella VM-låten

I morse fick jag ett mail. Det var från två eldsjälar (Hanna Larsson och Johan Lingvall ) som har tröttnat på vallamissar och istället vill peppa igång oss och landslaget. Eftersom det sällan produceras svenska VM-låtar inför mästerskap i längdskidor bestämde de sig för att skriva en inofficiell sådan! Härligt!

Den heter Victory on my mind och är en pampig dunkadunka i sann vm-låt-stil. Körer, schlagervibbar och en hel del samplade referat från Hård och Karlsson. Skulle kunna ge gåshud/ståpäls. Personligen skulle jag aldrig någonsin lyssna på den här typen av musik, får nästan ont i själen av den, då jag inte riktigt tål musikstilen i sig. Men när det gäller sport och musik så måste man tänka annorlunda och omfamna allt ostigt som finns!!

Lyssnar man riktigt noga på låten förstår man lösningen på alla vallaproblem: ”We’re going to fly, with wings under our skis”.

Larry! Nu vet du hur vi ska valla, med vingar!!!

Etiketter: