Sjukdom nr 2 – Rydqvist förkyld

Det började med Mats Larsson som blev sjuk och tvingades stå över sprinten. Nu har en ännu tyngre pjäs i det svenska laget dukat under för bacillerna. Maria Rydqvist, sensationell sexa dubbeljakten, skriver så här på sin blogg:

”På morgonen var snuvan ett faktum och jag kilade snabbt in till rum 18 för en överläggning med Doktor Dyborn […] . Ägnade dagen åt att äta vitlök, enchinacea och att överdricka vatten. Först väldigt hoppfull om att det snabbt skulle vända och sedan lite mindre hoppfull igen. På kvällen var jag rätt risig och hade så gott som gett upp hela mitt hopp. I morse var det heller inte bättre men under dagen idag har det hela tiden gått åt rätt håll.”

Maria skriver att hon inte helt gett upp hoppet om att kunna åka stafett och tremil. Känns väldigt tråkigt då Maria är så sjukt viktig för stafettlaget. Kan hon inte åka gissar jag att man flyttar Haag till en fristil och låter Ingemarsdotter och Lindborg ta hand om de två första sträckorna.

Har ni hört om några andra sjukdomar i de andra lagen.

Etiketter: