H E L L N E R   K R O S S A D E   A L L A

pallen1.jpg

JAG TROR JAG DÖR. NU.

 

Det här var tamefaan det sjukaste jag sett sen jag konfirmerades!! Och jag som inte ens konfirmerats!!!!!

Är det någon som varit med om något liknande förut? Just nu är mitt minne blankt. Just nu finns det bara ett lopp. Ett enda lopp i hela världen i mitt minne. Och det är Finalen i Holmenkollen. På norskarnas hemmaplan. Mitt bland tusentals norrmän. Det är fan heeeelt SINNESsjukt!

”Jag tänkte bara på backen och inte på medaljer. Det var nog rätt medicin. Men att jag skulle göra på det här sättet och bara köra ifrån dem, det trodde jag inte.”

Gråter just lite över att jag valde att stanna hemma och vänta med att åka till Norge förrän i morgon. FAN!

Och Emil. Förbannelsen är bruten. Bronset är bärgat. Nu kan det bara bli bättre. Ser fram emot många år av sprintdominans framöver. För det tror jag det blir. Tillsammans med Hellner, och resten, så klart!! Jönsson är så lycklig att han gråter under intervjun. Och där kom tårarna även här.

Är även så sjukt lycklig att jag hade fel när jag tippade Hattestad som vinnare idag på Oddsbook. Det var ett genidrag eftersom jag aldrig vinner tips. Hade jag skrivit Hellner där, ja då förstår ni hur det hade gått för honom.

Och Modin i final också! Vilken utdelning! Jag är så till mig att jag inte har en aning om vilken plats det blev. Vad blev det? Femma!!!!

Läs på annan plats under tiden: Aftonbladet, Expressen, DN, SvD

Nä nu ska jag gå och köpa en chokladboll och fira!

Etiketter: