Nyheter24 lanserar Vinterkanalen

Vinterkanalen

Nyheter24 har valt att göra en storsatsning på vinteridrott vilket är roligt. Den nya sajten lanseras under namnet ”Vinterkanalen”. För att locka läsare till sidan har man knutit upp bloggare som Marcus Hellner, Torgny Mogren och Björn Ferry men även andra vinteridrottare.

Enligt Hellner kommer det att bli en hel del videobloggande vilket känns både kul och fräscht för oss fans. Torgny Mogren säger så här om sin nya roll som bloggare: ”Jag kommer ge läsarna analyser från säsongens tävlingar och dela med mig av mina egna erfarenheter.”

Så här kommenterar Nyheter24:s sajtchef Ehsan Fadakar den nya satsningen:

”Vinterkanalen blir vår största satsning någonsin på sportsidan. Det är också väldigt kul att världsstjärnor som Hellner och Ferry tycker om Vinterkanalen lika mycket som vi gör.”

Det är kul när intresset kring vinteridrott och längdskidor ökar vilket ger synergieffekter på alla möjliga håll och kanter. Vi önskar Vinterkanalen stort lycka till men Sveriges bästa blogg om skidor och Sveriges bästa skidfans finns fortfarande här på Skidpepp.

Etiketter: