Aftonbladet hänger med landslaget

I gårdagens Sportblad i pappersform men i dagens dito på webben kan man följa landslaget från morgon till kväll nere i Ramsau. Det är full fokus och det är väldigt mycket laganda. Tiderna verkar vara förbi då vissa individer klagar och hamnar i trubbel med tränare eller andra aktiva. Just nu verkar man ha en enormt fin harmoni i gänget.

En parantes: När man läser om all den fina gruppdynamiken kan jag inte låta bli att tänka på hur jobbigt det måste vara för en person som tillhört gänget men kanske inte längre platsar. Undrar hur det fungerar, dels mentalt, men också hur man uppfattas inom gruppen. Det handlar ju ändå om några av världens största vinnarskallar. Jag tänker så klart på Mathias Fredriksson men också på Maria Rydqvist, Sara Lindborg och Britta Norgren. Alla har de varit med i landslaget på något vis men är det inte längre. Måste vara tufft! Eller?

Trots att artikeln i Aftonbladet är hyfsat lång känns det som om man vill ha ett par spaltmeter mer! Artikeln öppnar bara dörren på glänt och man vill ha mer!! Jag vill veta vad de äter, jag vill veta vad de kör för vikter, jag vill veta hur lång en sådan serpentinsväng på glaciären är, jag vill veta hur snabbt det egentligen går när de kör lugna mängdpass, jag vill veta… osv i all oändlighet. Och när släpper dom teknik-videon på DVD??

Någon gång ska jag skriva en lista på 500 frågor och skicka den till alla i landslaget. Om så bara en svara och på en femtedel skulle jag bli sjukt nöjd.

Etiketter: