Jag på bröllop, landslaget på läger

Har varit i Fryksås fäbovall på ett bröllop över helgen. För er som inte vet ligger Fryksås ett par stenkast från Grönklitt vilket var platsen för landslagets läger denna vecka. Några i mitt sällskap såg Anders Södergren springa förbi igår men jag missade hela gänget. Hade som sagt ett annat fokus.

Läste nyss att gamle Mathias Fredriksson inte lägger av som lillbrorsan sin utan tänker satsa ett år till. Målet är VM i Kollen och vem vet, han kanske klarar det?

Såg även att Bråten flyttar hem till the old world igen för att träna Schweiz. Läskigt med tanke på att dom redan är så himla bra.

Sen så har vår lilla skidpepp-favorit Lisa Larsen tillsammans med Hanna Brodin fått ett stipendium på arton lax var från Mora-Nisses Stipendiefond! Larsen som ni vet även är orienterare kom tvåa i Sprint-SM i orientering förra veckan i sin klass D20! Med andra ord, tjejen är i form!

Etiketter: