Northug och jag i samma artikel

dagbladet.png

Min Facebookgrupp skapar fortfarande rubriker. Speciellt i Norge. Idag blev jag telefonintervjuad av dagbladet.no som hade träffat Northug tidigare i dag. Han (Northug alltså) hade då berättat att han är med i Facebookgruppen… vilket jag anat eftersom en viss Petter är med i gruppen. Karln har helt klart humor!!

”Nei, det blir aldri noen utbetaling. Det er derfor jeg har meldt meg inn i gruppa.”

Alltid roligt att läsa hur ens språk blir förvandlat till norska!

”Det er mange nordmenn som har blitt medlem og skrevet masse skit. Til tider har gruppa vært oversvømt med kjepphøye kommentarer i stil med Petters egne. Så jeg har ikke peiling på hvor mange som faktisk kommer til å betale. Samtidig er det faktisk en del nordmenn med som er lei av Petters arroganse. Men jeg vil understreke at jeg ikke har noe imot Northug som person, han er virkelig noe positivt for langrennssporten. Det er bare veldig dumt at han er norsk. Han er jo født veldig nær svenskegrensa. Bare tenk om unionen fortsatt eksiterte, drømmer Karlin. ”

Läs hela artikeln här

Etiketter: