Krönikör Karlsson tippar

Äntligen kommer det efterlängtade tipset från Jonas Karlsson. Varför är det så stort? Jo, som jag nämnt tidigare tippade han noll guld inför OS i Turin och ni vet som sagt hur det gick. I år har han varit snäppet positivare och med härlig självdistans liknar han sig med Carl von Linné och har klassificerad de aktiva i olika arter:

Aurum Olympus Candidatus (olympier med guldchans)
Argentum et Stannum/Cuprum Olympus Candidatus (olympier med medaljchans)
Skrällus lägus Candidatus (olympier med chans att överraska och kanske nå medalj)

Ganska roligt om jag får säga det själv. De som klassas som Aurum Olympus Candidatus är de säkra korten Anna Carin Olofsson Zidek, Helena Jonsson, Anja Pärson, Charlotte Kalla och Emil Jönsson. Med andra ord två längdåkare kanske tar guld enligt honom.

Äh vafan, läs hans blogginlägg själva!

Etiketter: