Södergren i DN

Imorgon är det upp till bevis för Anders Södergren. Har formen infunnit sig eller har han fortfarande en bra bit kvar? Hinner han? Till DN säger han:

”Jag har fortfarande inte fått ett så klockrent kvitto som jag velat ha, men det kommer. Jag har tävlat så lite. Jag hoppas att det ska kännas bättre än i Otepää och SM, att det svarar på lite bättre i morgon. Huvudsaken är att det går framåt, att det börjar närma sig. Placeringsmässigt är det inte så jätteviktigt, men det skulle vara fint att vara på topp-tio i alla fall. Det skulle vara ett jäkla bra kvitto för mig.”

Nu håller vi tummarna för att det håller! Ett bra kvitto i morgon och jag tror att Södergren kommer hitta formen, både fysiskt och mentalt.

”Ja, det här är sista stationen. Sedan har jag nio dagar på mig före första OS-distansen att hinna göra något bra. Men för självförtroendet skulle det vara jättebra att göra någonting bra i morgon.

KOM IGEN NU SÖDERGREN!!!