04 februari 2010, av Oskar

Södergren i DN

Imorgon är det upp till bevis för Anders Södergren. Har formen infunnit sig eller har han fortfarande en bra bit kvar? Hinner han? Till DN säger han:

”Jag har fortfarande inte fått ett så klockrent kvitto som jag velat ha, men det kommer. Jag har tävlat så lite. Jag hoppas att det ska kännas bättre än i Otepää och SM, att det svarar på lite bättre i morgon. Huvudsaken är att det går framåt, att det börjar närma sig. Placeringsmässigt är det inte så jätteviktigt, men det skulle vara fint att vara på topp-tio i alla fall. Det skulle vara ett jäkla bra kvitto för mig.”

Nu håller vi tummarna för att det håller! Ett bra kvitto i morgon och jag tror att Södergren kommer hitta formen, både fysiskt och mentalt.

”Ja, det här är sista stationen. Sedan har jag nio dagar på mig före första OS-distansen att hinna göra något bra. Men för självförtroendet skulle det vara jättebra att göra någonting bra i morgon.

KOM IGEN NU SÖDERGREN!!!

2 kommentarer till ”Södergren i DN”

Hoppas Södergren visar att han är på G,., han nämde själv i en intervju att höjden kan vara ett problem i dagslopp (fjärdedagen på höjd)

Inlagd: 2010-02-05, 09:32
Skriven av: jossa

Ja, nu tror han att det lossnat:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/article6602448.ab

Vi kan väl alltid hoppas!

Inlagd: 2010-02-14, 09:48
Skriven av: Manne

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values